امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی

مخبر: رصد مستمر وضعیت استان‌های دارای تنش آبی شدید ضروری است

مخبر رصد مستمر وضعیت استان‌های دارای تنش آبی شدید و پیش بینی اقدامات لازم برای رفع مشکلات احتمالی را ضروری دانست و از وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه خواست برای سرعت بخشی به اجرای طرح های اضطراری بیش از پیش بکوشند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  جلسه بررسی طرح‌های اولویت دار و اضطراری وزارت نیرو ظهر امروز یکشنبه (21 خرداد) با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد و در آن ۲۴۰ طرح مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و تصمیمات لازم برای رفع موانع اجرایی آن‌ها اتخاذ شد.

 

وی در این نشست رصد مستمر وضعیت شهرها و استان‌های دارای تنش آبی شدید و پیش‌بینی اقدامات لازم برای رفع مشکلات احتمالی را ضروری دانست و از وزارت نیرو و سازمان برنامه و بودجه خواست با توجه به شروع فصل تابستان در جهت تامین منابع مالی و سرعت بخشی به اجرای طرح های اضطراری بیش از پیش بکوشند.

 

گفتنی است در این جلسه که وزیر نیرو و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی ذیربط نیز حضور داشتند، گزارشی از روند اجرای ۲۴۰ طرح و پروژه اولویت دار وزارت نیرو شامل ۵۲ طرح در حوزه سد، ۲۸ طرح در بخش شبکه آبیاری و زهکشی، ۱۰۰طرح آبرسانی شهری، یک طرح آبرسانی به ۱۰هزار روستا و ۵۹طرح در بخش فاضلاب ارائه شد.

 

در این نشست همچنین طرح های اضطراری آبرسانی وزارت نیرو به استان‌های مختلف کشور و به ویژه استان‌های دارای تنش آبی نظیر سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، گلستان و تهران مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای مدیریت تامین و مصرف آب در این نواحی اتخاذ شد.

 

در ادامه این جلسه گزارشی از وضعیت طرح های آبرسانی در استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، یزد و خوزستان نیز ارائه شد و راهکارهای لازم جهت رفع موانع پیش روی اجرای این طرح‌ها مورد بررسی قرار گرفت./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار